Visor om rosenblad

VISOR OM ROSENBLAD

Ett möte med Taubes och Vreeswijks kvinnor

Visor om rosenblad

 

Ett möte med Taubes och Vreeswijks kvinnor.

 

Genom visor och texter gör vi en resa från den lilla flickans tankar om kärlek och den unga kvinnans första möte med den. Till den vuxna kvinnans lyckliga och olyckliga erfarenheter därav. 

Vi träffar Pepita Rosa Inès de la Mar som sjunger och dansar på Las Bonitas, vi besöker Havanna och vinkar åt flickan i fönstret.

Vi dansar med Deidre och Carmencita, läser brev från Lillan och tar farväl av Ann-Katarin.

 

Medverkande

Sofia Nordström – sång

May Schjörlien – sång

Martin Ehntorp – piano

 

May och Sofia har båda fått sin yrkesutbildning vid Balettakademiens musikalartistutbildning i Göteborg, och har kunnat skådats på scener som Svenska Teatern i Helsingfors, Cirkus, Östgötateatern, Södra Teatern samt Folketeateret i Oslo i diverse musikal- och teaterproduktioner. Martin Ehntorp är utbildad pianist vid Kungliga Musikhögskolan.

Aktuellt just nu

 

Föreställningen "Äntligen på väg!" spelas på

Avenyteatern i Ludvika (Riksteatern Ludvika) 28 januari, Stockholm Stadsteater, Soppteatern 15, 16, 19 februari samt på Joar Blå i Enköping (Riksteatern Enköping) 22 februari. 25 juni på Mälarhöjdens friluftsteater. För biljetter, se respektive teaters hemsidor.

Musikprogrammet "Och Ingrid Bergman log rart..." spelas i Hässelby Församling 14 mars, samt på Smålands Musik & Teater 15 april.


sonorproduktion utbildar på Livgardet samt deltar i utbildningsinsatser på Utrikesdepartementet, SIDA och Prestationsbyrån under våren 2020.

Sonor produktion AB

 

Sonor Produktion AB

556996-5808

Företaget är registrerad för F-skatt

 

Telefon: 070-8273967

E-post: info@sonorproduktion.se