Visor om rosenblad

VISOR OM ROSENBLAD

Ett möte med Taubes och Vreeswijks kvinnor

Visor om rosenblad

 

Ett möte med Taubes och Vreeswijks kvinnor.

 

Genom visor och texter gör vi en resa från den lilla flickans tankar om kärlek och den unga kvinnans första möte med den. Till den vuxna kvinnans lyckliga och olyckliga erfarenheter därav. 

Vi träffar Pepita Rosa Inès de la Mar som sjunger och dansar på Las Bonitas, vi besöker Havanna och vinkar åt flickan i fönstret.

Vi dansar med Deidre och Carmencita, läser brev från Lillan och tar farväl av Ann-Katarin.

 

Medverkande

Sofia Nordström – sång

May Schjörlien – sång

Martin Ehntorp – piano

 

May och Sofia har båda fått sin yrkesutbildning vid Balettakademiens musikalartistutbildning i Göteborg, och har kunnat skådats på scener som Svenska Teatern i Helsingfors, Cirkus, Östgötateatern, Södra Teatern samt Folketeateret i Oslo i diverse musikal- och teaterproduktioner. Martin Ehntorp är utbildad pianist vid Kungliga Musikhögskolan.

Aktuellt just nu

 

Corona slår hårt över kultur och evenemangsnäringen. Just nu är vi glada att få möjligheten att spela föreställningen "Äntligen på väg!" i samarbete med Stockholms Stadsteater. 8 och 17 december spelar vi på Soppteatern. För biljetter, se stadsteaterns hemsida. OBS! Begränsat antal platser.

Musikprogrammet "Och Ingrid Bergman log rart..." spelas under februari månad  2021 på Smålands Musik & Teater, Jönköping. Datum kommer. 


sonorproduktion utbildar på Livgardet samt deltar i utbildningsinsatser på Utrikesdepartementet, SIDA och Prestationsbyrån under hösten 2020.

Sonor produktion AB

 

Sonor Produktion AB

556996-5808

Företaget är registrerad för F-skatt

 

Telefon: 070-8273967

E-post: info@sonorproduktion.se