Om

sonorproduktion

sonorproduktion

om företaget

Om sonorproduktion™

 

sonorproduktion™ erbjuder utbildningar och workshops i kommunikation och samtalsteknik, där fokus ligger på upplevelsebaserad övning. sonorproduktion™ arbetar även med musik- och teaterproduktioner som går att bokas av såväl företag som privatpersoner.

 

sonorproduktion™ ägs och drivs av Sofia Nordström som är utbildad skådespelare och musikalartist, och har sedan 1998 arbetat professionellt med teater och musik. Sofia är utbildad coach/prestationsutvecklare och har sedan företagsstarten 2009 arbetat med samtalsträning och upplevelsebaserad träning för chefer och ledare, poliser, militärer, läkare och sjukvårdspersonal.

Sofia Nordström, VD

Aktuellt just nu

 

Föreställningen "Äntligen på väg!" spelas på

Avenyteatern i Ludvika (Riksteatern Ludvika) 28 januari, Stockholm Stadsteater, Soppteatern 15, 16, 19 februari samt på Joar Blå i Enköping (Riksteatern Enköping) 22 februari. 25 juni på Mälarhöjdens friluftsteater. För biljetter, se respektive teaters hemsidor.

Musikprogrammet "Och Ingrid Bergman log rart..." spelas i Hässelby Församling 14 mars, samt på Smålands Musik & Teater 15 april.


sonorproduktion utbildar på Livgardet samt deltar i utbildningsinsatser på Utrikesdepartementet, SIDA och Prestationsbyrån under våren 2020.

Sonor produktion AB

 

Sonor Produktion AB

556996-5808

Företaget är registrerad för F-skatt

 

Telefon: 070-8273967

E-post: info@sonorproduktion.se