Och Ingrid Bergman log rart

OCH INGRID BERGMAN LOG RART

Ett pärlband av melodier ur den svenska filmskatten

Och Ingrid Bergman log rart

 

Ett pärlband av melodier ur den svenska filmskatten.

 

Tonsättare och textförfattare såsom Jules Sylvain, Karl Gerhard och Hasse Ekman tar oss tillbaka till melodier som Säg det i toner, Jazzgossen och Swing it magistern. Och som föreställningens titel säger, bjuder vi även på ett smakprov ur en fantastisk - dock amerikansk - klassiker, med en av vårt lands absolut största stjärnor.

 

Lyssna - Minns - Och sjung gärna med!

 

Medverkande

Sofia Nordström - sång

Sofia Lindström/Åsa Birath/May Schjörlien - sång

Martin Ehntorp/Jonas Öijvall – piano

 

Samtliga vokalister har genomgått Balettakademiens musikalartistutbildning i Göteborg, och har de senaste 20 åren arbetat på diverse teater- och musikalscener runt om i Sverige och utomlands. Martin och Jonas är båda flitigt anlitade frilansmusiker och har synts i diverse TV-orkestrar som i t.ex Så ska det låta, Idol, Sommarkrysset.

 Filmupptagning från gästspel på Odenteatern.

Aktuellt just nu

 

Föreställningen "Äntligen på väg!" spelas på

Avenyteatern i Ludvika (Riksteatern Ludvika) 28 januari, Stockholm Stadsteater, Soppteatern 15, 16, 19 februari samt på Joar Blå i Enköping (Riksteatern Enköping) 22 februari. 25 juni på Mälarhöjdens friluftsteater. För biljetter, se respektive teaters hemsidor.

Musikprogrammet "Och Ingrid Bergman log rart..." spelas i Hässelby Församling 14 mars, samt på Smålands Musik & Teater 15 april.


sonorproduktion utbildar på Livgardet samt deltar i utbildningsinsatser på Utrikesdepartementet, SIDA och Prestationsbyrån under våren 2020.

Sonor produktion AB

 

Sonor Produktion AB

556996-5808

Företaget är registrerad för F-skatt

 

Telefon: 070-8273967

E-post: info@sonorproduktion.se