Och Ingrid Bergman log rart

OCH INGRID BERGMAN LOG RART

Ett pärlband av melodier ur den svenska filmskatten

Och Ingrid Bergman log rart

 

Ett pärlband av melodier ur den svenska filmskatten.

 

Tonsättare och textförfattare såsom Jules Sylvain, Karl Gerhard och Hasse Ekman tar oss tillbaka till melodier som Säg det i toner, Jazzgossen och Swing it magistern. Och som föreställningens titel säger, bjuder vi även på ett smakprov ur en fantastisk - dock amerikansk - klassiker, med en av vårt lands absolut största stjärnor.

 

Lyssna - Minns - Och sjung gärna med!

 

Medverkande

Sofia Nordström - sång

Sofia Lindström/Åsa Birath/May Schjörlien - sång

Martin Ehntorp/Jonas Öijvall – piano

 

Samtliga vokalister har genomgått Balettakademiens musikalartistutbildning i Göteborg, och har de senaste 20 åren arbetat på diverse teater- och musikalscener runt om i Sverige och utomlands. Martin och Jonas är båda flitigt anlitade frilansmusiker och har synts i diverse TV-orkestrar som i t.ex Så ska det låta, Idol, Sommarkrysset.

 Filmupptagning från gästspel på Odenteatern.

Aktuellt just nu

 

Corona slår hårt över kultur och evenemangsnäringen. I nuläget väntar vi på besked från bl.a Stockholms Stadsteater när föreställningarna "Och Ingrid Bergman log rart..." samt "Äntligen på väg" kommer att gästspela på Soppteatern. Vi håller i och håller ut!


sonorproduktion utbildar på Livgardet samt deltar i utbildningsinsatser på Utrikesdepartementet, SIDA och Prestationsbyrån under våren 2021. 

Sonor produktion AB

 

Sonor Produktion AB

556996-5808


 

Telefon: 070-8273967

E-post: info@sonorproduktion.se