Äntligen på väg!

ÄNTLIGEN PÅ VÄG!

 

En hyllning till Gärdestads

Äntligen på väg!

 

Oväntat och väntat – känt och okänt med Ted och Kenneth Gärdestads musik och texter.

 

Sofia Nordström, Sofia Lindström och Martin Ehntorp målar varsamt med breda penseldrag ur bröderna Gärdestads unika musikpalett.

 

Medverkande

Sofia Nordström – sång

Sofia Lindström – sång

Martin Ehntorp – piano, gitarr, percussion, sång

 

Sofia Nordström och Sofia Lindström har båda fått sin utbildning vid Balettakademiens musikalartistutbildning i Göteborg, och har sedan 1998 arbetat professionellt på scener runt om i Sverige och utomlands. Martin Ehntorp är utbildad vid Kungliga musikhögskolan och arbetar som frilansmusiker i diverse sammanhang, tjänstgör som fältartist samt är kyrkomusiker i Hässelby församling.

Kom och upptäck denna

genreöverskridande låtskatt!

För dig inbitne Gärdestadfan;

Kom! Låt oss omfamna dig

i våra tolkningar.

Aktuellt just nu

 

Corona slår hårt över kultur och evenemangsnäringen. Just nu är vi glada att få möjligheten att spela föreställningen "Äntligen på väg!" i samarbete med Stockholms Stadsteater. 8 och 17 december spelar vi på Soppteatern. För biljetter, se stadsteaterns hemsida. OBS! Begränsat antal platser.

Musikprogrammet "Och Ingrid Bergman log rart..." spelas under februari månad  2021 på Smålands Musik & Teater, Jönköping. Datum kommer. 


sonorproduktion utbildar på Livgardet samt deltar i utbildningsinsatser på Utrikesdepartementet, SIDA och Prestationsbyrån under hösten 2020.

Sonor produktion AB

 

Sonor Produktion AB

556996-5808

Företaget är registrerad för F-skatt

 

Telefon: 070-8273967

E-post: info@sonorproduktion.se